|
Recept na Čínská polévka
|
|
|
| |
Postup přípravy:Do vriaceho vývaru vložíme na tenké rezance nakrájané bravčové alebo (aj) kuracie mäso – môžeme použiť ten vývar v čom vyvaríme mäso, potom pridáme na rezance pokrájanú šunku a chvíľku povaríme, pozbierame penu okolo a dáme preč, pridáme postrúhaný na hrubšom strúhadle buď kaleráb alebo bambus, pridáme soľ korenie. Keď je mäso úplne mäkké, tak pridáme rozšlahané vajco, dezertné biele víno (nemusí byť), ocot, cukor a v troške vody rozpustený solamil (v studenej) a už len dovaríme (solamil chvíľku prejde varom a hneď ho treba vypať) a posekáme cibuľku navrch
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Čínská polévka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/cinska-polevka">Recept: Čínská polévka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Čínská polévka:
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|