| Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Pletení | Recepty doma | Snadné hubnutí | DWN.cz | EET Účtenky | Email šablony | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Rybář | Omalovánky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Speciality Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Čína z králičího masa

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 03:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 15869x / 4x
Přidáno/změněno: 7.6.2009
Kategorie: - Maso - Králík
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Marinády
- Speciality - Čína (na způsob čína)

Inredience:

0,5kg masa z králíka
olej
vejce
worcestr.sojová omáčka
maggi
pórek
solamyl
moučkový cukr
kari koření
sladká paprika
sůl,pepř



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Marináda:
5 lžic oleje, 2 celá vejce, 2 lžíce solamylu, 1 lžíce soj. omáčky, 1 lžíce worcestru, 1 lžíce maggi, 1 lžička moučk. cukru, 1 lžička soli, 1/2 lžičky kari, 1/2 lžičky sladké papriky, 1/2 lžičky pepře.
Maso nakrájíme na malé kousky(nudličky), zalejeme připraveným nálevem a uložíme na cca. 24hod do chladu.Občas můžeme takto uložené maso promíchat.
Na rozpáleném oleji pečeme zprudka asi 15 min. pak podlejeme šálkem teplé vody a dusíme. Dusíme asi 2,5 hod. za občasného dolití vody. Nakonec přimícháme nadrobno nakrájený pórek a ještě asi 15 minut dusíme,dokud se maso nerozpadá.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Čína z králičího masa:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Speciality
Pomazánka ze šneků 18.10.
Kuřecí čína s pórkem 18.10.
Kuřecí kung - pao 10.11.
Pizza Calzone s hrozny 14.08.
Prosecká pizza 14.08.
Pizza Hawai z listového těsta 25.07.
Pizza šátky 25.07.
Čína od Honzy 25.07.
Pizza quattro stagioni 25.07.
Čína od Jarmily 18.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0676s norob)