| Domácí účto | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Pletení | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Formuláře na PC | FormOffice | Snadné hubnutí | Rybář | DWN.cz | Email šablony | Omalovánky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Marinády Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Čína z králičího masa

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 03:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 15871x / 6x
Přidáno/změněno: 7.6.2009
Kategorie: - Maso - Králík
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Marinády
- Speciality - Čína (na způsob čína)

Inredience:

0,5kg masa z králíka
olej
vejce
worcestr.sojová omáčka
maggi
pórek
solamyl
moučkový cukr
kari koření
sladká paprika
sůl,pepř



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Marináda:
5 lžic oleje, 2 celá vejce, 2 lžíce solamylu, 1 lžíce soj. omáčky, 1 lžíce worcestru, 1 lžíce maggi, 1 lžička moučk. cukru, 1 lžička soli, 1/2 lžičky kari, 1/2 lžičky sladké papriky, 1/2 lžičky pepře.
Maso nakrájíme na malé kousky(nudličky), zalejeme připraveným nálevem a uložíme na cca. 24hod do chladu.Občas můžeme takto uložené maso promíchat.
Na rozpáleném oleji pečeme zprudka asi 15 min. pak podlejeme šálkem teplé vody a dusíme. Dusíme asi 2,5 hod. za občasného dolití vody. Nakonec přimícháme nadrobno nakrájený pórek a ještě asi 15 minut dusíme,dokud se maso nerozpadá.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Čína z králičího masa:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Marinády
Balíček na gril 18.10.
Marináda se zázvorem a chilli 18.10.
Kuřecí maso v kečupové marinádě 18.10.
Bylinkové kuřecí prsa na grilu 18.10.
Krůtí delikatesa 10.11.
Americké kotlety 13.12.
Kuře po řecku II. 26.10.
Indický řízek 18.07.
Dresing ke grilovanému masu 08.07.
Dračí maso 08.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0518s norob)