| Omalovánky | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Pletení | Rybář | Recepty doma | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Domácí účto | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Email šablony | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Drůbež > Kuře Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Čína ala Pytlák

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 6544x / 2x
Přidáno/změněno: 20.2.2010
Kategorie: - Maso - Drůbež - Kuře
- Příprava pokrmů - Večeře
- Speciality - Čína (na způsob čína)

Inredience:

kuřecí prsa 500g
čínská zelenina (wok vietnamese)1sáček
čínská sladká chilli omáčka 150ml
čínské nudle
olivový olej
sůl
voda
směs koření



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Kuřecí prsa nakrájíme na proužky, osolíme, okořeníme a orestujeme na olivovém oleji na pánvi wok. Zeleninu orestujeme též na woku a olivovém oleji asi 5 minut. Poté vše smícháme a zalijeme sladkou chilli omáčkou, přidáme asi 1dcl vody a dvě minuty doděláme.
Nudle uvaříme dle návodu, scedíme a decentně osmažíme na olivovém oleji ve woku. Dobrou chuť.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



diskuse Uživatelská diskuse k receptu Čína ala Pytlák:

(1 příspěvků) 1

hodnocení
čína ala pytlák
Je to vynikající zkouším všechny recepty postupně a zatím jsou všechny moc dobré
Napsal: Jana Zemanova dne 23.2.2010 11:39:10


Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Čína ala Pytlák:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Kuře
Balíček na gril 18.10.
Medvědí tlapa z kuřecího 18.10.
Farfale se sýrovým přelivem 18.10.
Kuřecí maso v kečupové marinádě 18.10.
Bylinkové kuřecí prsa na grilu 18.10.
Kuřecí čína s pórkem 18.10.
Kuře ve smetanové krustě 10.11.
Kuře v zelí 10.11.
Cikánská kuřecí mňamka 10.11.
Žlutá rýže II. 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0483s norob)