BIO - žitná mouka 90g
BIO - pšeničná mouka 120g
hladká mouka 290g´
2 malé lžíce soli
2 malé lžíce mlétého kmínu
1 malá lžíce koriandru
1 malá lžíce droždí (instantní droždí)
1 velká lžíce cukru
voda 3,3 dl
olej 0,3 dl
sezam, dýně, slunečnice (množství dle chuti)
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Ideální pro využití v domácí pekárně (váha 500g)
Vodu a olej nalít do nádoby, postupně přidat všechny mouky, cukr, sůl a koření a uprostřed (odděleně od vody) nasypat droždí. Zvolit program Basic se středně propečenou kůrkou. V závěrečném procesu po zaznění signálu přidat semena slunečnice, dýně a sezamu. Nechat promíchat a péct dle zvoleného programu.