|
Recept na Chilli con carne - polévka před i po flámu
|
|
|
| |
Postup přípravy:Na dvou třetinách slaniny zpěnit nakrájenou cibuli a česnek, přidáme na kosttičky nebo nudličky nakrájené maso a osmahneme, až trochu pustí šťávu. Poté přidáme mletou, sladkou papriku (nešetříme), osolíme a opepříme, podlijeme předvařenou vodou a dusíme. Postupně přidáváme na tenké proužky nakrájenou čerstvou papriku, spařená, zbavená slupky a nakrájená rajčata, pytlík oregana a dodusíme. Následně doplníme fazole, rajský protlak, nejméně dvě feferonky nebo chilli papričky,dle chuti dosolíme a dopepříme (nutno často ochutnávat). Na závěr na zbytku slaniny osmahneme šunku, přidáme na drobno nakrájené natvrdo uvařené vejce, další pytlík oregana a převaříme. Na závěr se může přidat zelená nať petržele.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Chilli con carne - polévka před i po flámu, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/chilli-con-carne-polevka-pred-i-po-flamu">Recept: Chilli con carne - polévka před i po flámu</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Chilli con carne - polévka před i po flámu:
|