česnek - 15-20 stroužků
vepřové sádlo se škarkama - 4 polévkové lžíce
masox 1/2 malé kostky
domácí klobáska - 2 nožky
4 celá vejce
tvrdší chléb 2 krajíčky
sůl
chili
italské bylinky
majoránka - podle chuti
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Klobásku nakrajeme na kostičky a na sádle bez škvarků podusíme až změkne. 4enek pokrajeme a utřeme se solí (pozor ne moc soli).
1,5 litru vody uvedeme do varu, přidáme česnek a masox a škvarky se sádlem. Krátce povaříme a na závěr přidáme vejce ušlehané spolu sn mírně opečenou klobásou.
Ochutíme čili kořením, majoránkou a italským kořením podle chuti a podáváme.
Doporučuji předehřát řádně hluboké talíře