![img/kat16.png](img/kat16.png) |
Kategorie receptů |
|
|
![email16.png](img/email16.png) |
Recepty na email |
|
|
![recept](img/dwn16.png) |
Doporučujeme |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
|
|
![reklama](img/reklama.jpg)
Recepty doma - PC kuchařka zdarma Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Česká čina
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:Maso nakrájet na kostičky o hraně 2-3 cm.Uložit do nádoby (ne z umělé hmoty)zalijeme výše uvedenou směsí,řádně promícháme,upěchujeme a zatížíme talířkem apd. Uložíme do lednice cca maximálně do 5°C a ponecháme 12 hod. i déle.
Do trocha rozpáleného oleje vkládáme kousky masa na plochu,abychom každý po opečení mohli obrátit a opéci po druhé straně.pečeme cca 10 min.Maso musí být do zlatova opečené s kůrčičkou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Česká čina, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/ceska-cina">Recept: Česká čina</a>
|
| |
| | |
![hodnocení](img/h2.jpg)
česká čína?
Asi bych přidala trošku (lžičku) cukru, řekla bych, že je v tomto receptu dost důležilý. A místo žloutku buď jen bílek nebo celé vajíčko. A vlastně bych zredukovala počet ingrediencí - takhle se budou chutě překrývat a výsledná chuť je určitě nedefinovatelná.
Napsal: Gába dne 9.2.2010 11:26:56
|
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Česká čina:
![reklama](img/reklama.jpg)
|
|
![](img/new16.png) |
Nové-upravené recepty |
![RSS - Nové a aktualizované recepty](img/rss.png) |
|
Příprava pokrmů
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Ostaní |
|
|
|