1 kg rajčat
1 kg papriky barevné
1 kg cibule
5 feferonek ostré
1 hovězí konzerva 500gr
1 vepřová konzerva 500 gr
1/2 deka
pepř
sůl.3 hlavičky česneku
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Rajčata papriku namelte na masovém mlýnku vč.feferonek česneku,cibule i konzerv.Vaříme 3/4 hodiny.Při vaření osolit opepřit dle chuti, přidat deko.Po uvaření necháme vychladnout a naplníme do připravených nahřátých skleniček.Sklenice uzavřeme a zavařujem 20 min.při 80 stupních.Zavařené sklenice otočíme dnem vzhůru a necháme vychladit lze použít na topinky,chuťovky i pod maso.Ostrost pomazánky lze individuálně přispůsobit.Během vaření promíchávat pozor na spálení.Přeji dobrou chuť.