| Email šablony | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Rybář | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Pletení | EET Účtenky | Domácí účto | Snadné hubnutí | FormOffice | Formuláře na PC | Recepty doma |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Pečivo Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Celozrnné bylinkové bagety

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:15
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2717x / 1x
Přidáno/změněno: 24.6.2009
Kategorie: - Pečivo

Inredience:

250g hladké pšeničné mouky
150g celozrnné žitné mouky
kostka droždí
4 lžíce oleje
300 ml vody
1 žloutek 1 lžička soli
hrst jemně sekaných bylin podle chuti
( řeřicha,pažitka,oregano,yzop,estragon)
popřípadě mák nebo sezam na posypání



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Z trochy mouky, droždí a vlažné vody vypracujeme kvásek. Když vzejde, vlijeme ho do mísy s moukou, přilijeme olej a přisypeme sůl a bylinky. Vypracujeme tužší těsto, které necháme v teple kynout. Po vykynutí srazíme a necháme vykynout znovu. Poté těsto rozdělíme na 4 části a tvarujeme dlouhé bagety. Položíme je na pečícím papírem opatřený plech, potřeme žloutkem a pokud chceme, posypeme mákem nebo sezamem. Pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 15 minut.
Výborně chutnají s bylinkovým máslem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Celozrnné bylinkové bagety:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Pečivo
Sýrové trubičky z listového těsta 18.10.
Vanilkové vafle 10.11.
Chléb tmavý se semínky 13.12.
Bramborové bochánky 26.10.
Rohlíčky plněné 26.10.
Plněný chlebánek 26.10.
Banketky s uzeným sýrem 04.10.
Rozcuchané rohlíky 18.07.
Smažené rohlíky máčené ve vajíčku 08.07.
Mexický rohlík 07.12.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0556s norob)