240 g plátkového gothaje
40 g červené cibule
40 g jarní cibulky
40 g bílé cibule
40 ml octa
sůl
čerstvě mletý pepř
8 ks kozích nakládaných rohů
1 svazek petrželky kudrnky
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Cibuli nasekáme na jemné kostičky a smícháme s octem a pepřem.
Necháme tak hodinu uležet.
Gothaj rovnoměrně rozprostřeme po talířích, poklademe uleželou cibulí, ozdobíme nakládanými kozími rohy a posypeme sekanou kudrnkou.
Žádný carpaccio z gothaje neexistuje je to debilit
nikdy žádné capriccio z gothaje nebude existovat a nemůže existovat. Jen chorý čecháčkovský omezený buranský mozek, který vůbec nepatří do kuchyně může tuto sračku pojmenovat carpaccio ... toto není žádný recept ale urážka receptu od idiota, který lživě pojmenovává svoje laciné sračky cizími názvy o kterých zřejmě poprvé slyšel ale nikdy v životě neviděl a ani netuší jak to jídlo vypadá kterému zrovna neoprávněně krade jméno.
Hodnocení -5 hvězdiček, odpad, smetí, záchodová mísa ....
Napsal: Jan dne 22.2.2017 16:22:46
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Carpaccio z gothaje: