| Snadné hubnutí | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | EET Účtenky | Rybář | Pletení | FormOffice | Omalovánky | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | DWN.cz | Hromadné emaily | Recepty doma | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Těstoviny > Ostatní Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Bylinkové ravioly se šunkou

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:20
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2241x / 2x
Přidáno/změněno: 24.5.2012
Kategorie: - Těstoviny - Ostatní

Inredience:

500 g - raviol plněných ricottou a bylinkami
sůl
150 g - šunky nebo uzeného masa
1 svazek - míchaných bylinek
50 g - másla
2 lžíce - olivového oleje
pepř



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

1. - ravioly uvaříme podle návodu v osolené vodě, poté je slijeme, prudce zchladíme a necháme okapat
2. - šunku pokrájíme na kostičky. Bylinky omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme, otrháme ze stonků a posekáme ( až na několik lístků ponechaných na oblohu )
3. - máslo a olej rozehřejeme na pánvi, přidáme pokrájenou šunku a posekané bylinky a krátce podusíme
4. - ravioly přidáme ke směsi šunky a bylinek a opékáme na pánvi asi 3 minuty. Osolíme, opepříme a upravíme na talíře. Obložíme zbylými bylinkami. Obměna: podle chuti zjemníme šunkovou bylinkovou hmotu 100 g smetany

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bylinkové ravioly se šunkou:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Ostatní
Konfugi těstoviny 18.10.
Zapečený těstovinový mazec 18.10.
Farfale se sýrovým přelivem 18.10.
Kuřecí čína s pórkem 18.10.
Těstoviny Pizzocheri ricchialla bermina 10.11.
Zapékané jablkové nudle 24.10.
Nudle po Thajsku 24.10.
Těstoviny se smetanou, nivou a česnekem 14.08.
Tuňákové těstoviny 13.12.
Levné čínské jídlo 13.12.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0485s norob)