2 kg bůčku bez kostí
1 malá plechovka sterilizovaného hrášku
1 malá plechovka žampiónů ve slaném nálevu
8 vajec
1 velká cibule
hořčice
sůl,pepř
kmín
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Cibuli nakrájíme na drobno, osmahneme a zalejeme vejci. Ke konci smažení přidáme hrášek a žampióny. Zamícháme. Bůček rozkrojíme na větší plát, rozklepeme, posolíme, popepříme, potřeme hořčicí a směsí. Zarolujeme a ovážeme nití, aby se nám při pečení roláda nerozpadla. Položíme ji na pekáč, posypeme kmínem a podlejeme vodou.
Pečeme asi dvě hodiny při teplotě 200 stupňů. Po upečení necháme vychladnout. Podáváme s chlebem a okurkou.
Dobrou chuť...