FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Bůčková pomazánka (vepřovka)
|
|
|
| |
Postup přípravy:Bůček nakrájíme na větší kostky a dáme do tlakáče (můžeme přidat i kosti a kůže - po vaření vytáhneme). Přidáme cibuli, česnek, sůl, koření a vaříme 1,5 hodiny. Po uvaření(rozvaření)nesléváme,ale vše pouze vidličkou rozmačkáme a ještě dochutíme (mačkaný česnek, sůl, pepř). Horké dáme do skleniček ( 6 skleniček 2 dcl) a necháme vychladnout. Skladujeme v lednici. Podáváme s chlebem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bůčková pomazánka (vepřovka), zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/buckova-pomazanka-veprovka">Recept: Bůčková pomazánka (vepřovka)</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bůčková pomazánka (vepřovka):
|