 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

Recepty doma - PC kuchařka zdarma Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Bratislavská roštěná
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Maso nakrájíme přes vlákno na plátky.. Nařízneme a po obou stranách z prudka orestujeme. Samozřejmě nezapomeneme osolit. Cibuli nakrájíme na plátky a orestujeme na 1/3 tuku, zalijeme vlažnou vodou a vložíme připravené maso. Dusíme do měkka. Maso vyjmeme a štávu zahustíme zásmažkou z prosáté mouky. Přidáme rajčatovy protlak, mléko a provaříme nejméně 20 minut. Poté dáme smetanu a krátce povaříme. Přecedíme přes hustý cedník a je hotovo.
Na talířku posypeme nakrájenou okurkou a hráškem. Musím z vlastni zkušenosti říct, že je to výborný nedělní oběd a pokrm si tak zamilujete, že se stane vašim oblíbeným.
Příloha je nejlepší klasický houskový knedlík, ale výborné jsou i těstoviny.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bratislavská roštěná, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bratislavska-rostena">Recept: Bratislavská roštěná</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bratislavská roštěná:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Maso
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|