2 kg vařených brambor ve lupce (oloupat)
40 dkg godhajského salámu
jedna sklednice okurek (3/4 litru)
hořčice - 250g
8 vajec na tvrdo (8 minut)
3 velké cibule
2x 100g balení majolky
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Smícháme postupně: vařené brambory protlačíme přes drátky (vzniknou hranolky) a ty ještě rozřežeme na kostičky,okurky řízneme na podélně na půlky a poté příčně na malé ksotičky, cibuli nakrájíme na jemno a přidáme, salám na kostičky, vajíčka na čtvrtky,přidáme hořtici a postupně nejdříve jednu majolku, zamícháme a po té druhou majolku. Necháme jednu hodinku odležet na chladném míste - 10- 15 stupňů. Množství ingrediencí se může měnit v závislosti na chuti, proto je nutné stále cohutnávat běem přimíchávání!