| Pletení | Rybář | Domácí účto | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Email šablony | Omalovánky | Recepty doma | Počítej Kalorie | FormOffice | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Těsta > Bramborová těsta Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Recept na Bramborová buchta s uzeninou

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 8768x / 3x
Přidáno/změněno: 15.2.2011
Kategorie: - Zelenina - Brambory
- Těsta - Jídla z kynutých těst
- Těsta - Bramborová těsta

Inredience:

30 dkg vařených brambor
1/2 kg hrubé mouky
1/2 l mléka
1 kostka droždí
3 vejce
6-8 stroužků česneku
1 dl oleje
majoránka, sůl, salám nebo uzené maso



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Droždí dáme do vlažného mléka.
Do misky nastrouháme nebo prolisujeme vařené brambory, přidáme všechny ostatní suroviny, zalijeme kváskem a dobře těsto promícháme. Majoránku a sůl přidáváme dle chuti.
Těsto pak vylijeme do vymaštěného pekáče vysypaného strouhankou a necháme 30-35 min. v teple kynout. Poté pečeme 45 min. při teplotě 180-190°C.

Já osobně dávám do těsta hrst majoránky, nechávám kynout v el. troubě zapnuté na minimum cca 50°C a poté nastavuji teplotu na pečení.

Přeji vám dobrou chuť.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bramborová buchta s uzeninou:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Bramborová těsta
Bramborové knedlíky s masovou náplní 09.06.
Bramborové kolblížky se švestkovými povidly 06.08.
Plněné bramborové knedlíky 05.01.
Bramborové pirohy sladké 23.10.
Těšínský smraďoch 20.04.
Paklíky z bramborového těsta 22.07.
Šúľance z makom 22.07.
Knedlíky ze syrových brambor 16.07.
Bramborový knedlík s česnekem 02.07.
Rychlý bramborový knedlík 30.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0494s norob)