| Pletení | EET Účtenky | DWN.cz | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Hromadné emaily | Recepty doma | Snadné hubnutí | FormOffice | Email šablony | Rybář | Domácí účto |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Smažené pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Bramboráky se sýrem

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 1285x / 2x
Přidáno/změněno: 27.4.2017
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy
- Zelenina - Brambory
- Placky (bramboráky atd) - Bramboráky

Inredience:

500 g syrových brambor
1 hrnek mléka
1 – 2 vejce
3 stroužky česneku
sůl
4 rovné lžičky rozdrcené majoránky
5 lžic hladké mouky
tuk na smažení
sýr nakrájený na plátky



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Syrové brambory oškrábeme, ustrouháme, vodu z nich vylouženou nesléváme, povrch brambor polijeme horkým mlékem, aby nečernaly.
Přimícháme předem připravený utřený česnek se solí, majoránku, vejce a zamícháme mouku. Pečeme na vymaštěném lívanečníku nebo na pánvích. Placku upečeme z jedné strany a odložíme na talíř. Druhou placku upečeme také jen z jedné strany. Mezi obě placky upečenými stranami k sobě vložíme plátek sýra a vidlicí na porcování masa okraje přimáčkneme k sobě. Zvolna dopečeme po obou stranách, aby se bramborák dobře propekl.


Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bramboráky se sýrem:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Smažené pokrmy
Vepřové řízky s rumovým ananasem 18.10.
Játra v kečupové omáčce 18.10.
Zelný bramborák 18.10.
Bulharské Miči 18.10.
Dobré palačinky 18.10.
Filé po čínsku 18.10.
Pstruh na domácí způsob 10.11.
Kyjevský kotlet 10.11.
Kuřecí kung - pao 10.11.
Krůtí delikatesa 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0586s norob)