|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Bavorské vdolečky
|
|
|
| |
Postup přípravy:Máslo utřeme do pěny, přidáme sůl, žloutky, strouhanou kůru, cukr a třeme 15-20 minut. Potom přidáme z droždí připravený vykynutý kvásek, vlažné mléko a prosátou mouku. Vypracujeme těsto (nesmí být tuhé) a necháme vykynout. Vykynuté těsto vyválíme na tloušťku prstu, formičkou vykrajujeme vdolečky, které na pomoučeném válu necháme ještě kynout. Vykynuté smažíme v rozpáleném oleji nejprve přikryté, pak je obrátíme a smažíme bez přikrytí. Při vkládání do oleje vtlačíme do každého vdolku důlek, do kterého po usmažení dáme rybízovou zavařeninu. Před podáváním ozdobíme šlehačkou nebo jogurtem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bavorské vdolečky, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bavorske-vdolecky">Recept: Bavorské vdolečky</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bavorské vdolečky:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Buchta
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|