|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
Recept na Bábovka s vínem
|
|
|
| |
Postup přípravy:1. Drozdie rozdrobime, pridame lyzicu cukru a asi 1/5 muky. Dolejeme vlazne mlieko tak, aby sme ziskali kvasok konzistencie hustej smotany. Povrch posypeme
mukou a nechame vykysnut. Hrozienka zalejeme vriacou
vodou, nechame nechame niekolko minut postat a scedime
2. Do kvaska pridame zvysneho mlieka, zltky,muku
cukor a zmäknute maslo a 150ml cerveneho vina.
Vymiesame riedsie cesto, ktore sa musi odlepovat od
ruky (keby bolo cesto prilis huste, treba pridat trocha mlieka). Hrozienka pridame do cesta. Dôkladne
vymiesime a nechame vykysnut 35 minut.
3. Cesto vlozime do vymastenej babovkovej formy s priemerom 25cm. Dome do rury a pri teplote 160°C
pecieme 40-50min. Upecenu babovku popichame vydlickou a polejeme zmesou vina a citronovej stavy.
4. Nechame postat 40 minut a jedlo je hotove.
POLEVA: Cukor dôkladne vymiesame s vinom a polejeme babovku. Nechame stuhnut.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bábovka s vínem, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/babovka-s-vinem">Recept: Bábovka s vínem</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bábovka s vínem:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Bábovka
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|