Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Alsaský pekáček s kysaným zelím
|
|
|
| |
Postup přípravy:Dno zapékací mísy vyložíme polovinou slaniny. Na slaninu rozložíme polovinu kysaného zelí, přidáme 2 bobule jalovce, 1 bobkový list, 1 hřebíček, sůl a pepř. Brambory nakrájené na plátky položíme na zelí a na ně rozložíme očištěné na malé kousky nakrájené vepřové ramínko spolu s klobásami, které několikrát propíchneme po obvodu vidličkou, nakrájenou cibuli a česnek. Navrch rozložíme zbytek kysaného zelí, koření a slaniny. Zalijeme bílým vínem a vývarem a přikryjeme pokličkou. Dusíme v předehřáté troubě zhruba 3 hodiny.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Alsaský pekáček s kysaným zelím, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/alsasky-pekacek-s-kysanym-zelim">Recept: Alsaský pekáček s kysaným zelím</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Alsaský pekáček s kysaným zelím:
|