|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Živáňská podle Jany
|
|
|
| |
Postup přípravy:Maso, uzeninu, paprikové lusky, kedluben, rajčata, mrkev a brambory nakrájíme na kostky.
Cibuli pokrájíme nadrobno a pórek na kolečka. Vše dáme do větší mísy, přidáme hrášek, koření dle chuti a vše promícháme. Z alobalu odvineme 2 metrové pásy, které položíme na sebe a potřeme olejem. Na ně dáme půlku směsi a řádně zabalíme. Takto vzniklou šišku ještě zabalíme do několika vrstev alobalu aby nám při pečení nevytekla šťáva. Stejný postup provedeme i s druhou polovinou směsi. Pečeme na roštu cca 2 hodiny.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Živáňská podle Jany, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/zivanska-podle-jany">Recept: Živáňská podle Jany</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Živáňská podle Jany:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Vepřové maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|