Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Zemiakovo-bryndzové pirohy
|
|
|
| |
Postup přípravy:Vypracujeme cesto ako na rezance.Z rozvaľkaného cesta vykrajujeme štvorce alebo krúžky,ktoré plníme plnkou pripravenou z uvarených,vychladnutých,pretlačených zemiakov,zmiešaných s bryndzou a kôprom. Podľa chuti osolíme.Uvaríme v osolenej vode,scedíme.
Omáčka:
na masle popražíme cibuľu do ružova,necháme trochu vychladnúť.Pridáme kyslú smotanu a jogurt. Omáčku zmiešame s uvarenými pirohami.
Ja mám rada veľa omáčky.Omáčka sa do pirohov vpije.Pokiaľ sa pirohy nedojedia, sú výborné aj na druhý deň, keď sa na panvici trochu pripečú.
Dobrú chuť.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Zemiakovo-bryndzové pirohy, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/zemiakovo-bryndzove-pirohy">Recept: Zemiakovo-bryndzové pirohy</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zemiakovo-bryndzové pirohy:
|