500 gr. špaget
1 konzerva vepřového
nebo hovězího masa
2-3 cibule
rajský protlak
ketchup
sůl
cukr
pepř
nastrouhaný sýr (nejlépe Cihla)
sladká paprika
olej
a cca 2 dcl piva.
!U konzervy doporučuji nešetřit a podívat se na obsah masa.!
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Špagety uvaříme běžným způsobem. Omáčku si připravíme tak, že do hlubší pánve nalejeme olej a když je dostatečně rozpálen přidáme cibuli, kterou necháme zesklovatět. Potom vložíme maso z konzervy a rajský protlak. Přidáme polévkovou lžíci cukru, zhruba menší čajovou lžičku soli, sladkou papriku, nezapomeňte míchat, aby nezhořkla, pepř dle chuti a tak cca 2 min. před koncem pivo. Po zpěnění odstavíme a můžeme začít podávat na špagety. Nakonec posypeme nastrouhaným sýrem a přichutíme ketchupem. Přeji dobrou chuť.