2 střední cibule
6 vajíček
4-5 kusů tvrdšího krájeného chleba
olej, nejlépe olivovy
kmín
sůl
(cokoliv dalšího, třeba tenké parečky, kostky tvrdého sýra....,)
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Oheň spíše mírnější.
Chleba nakrájíme (můžeme i nalámat) na na větší hranolky, měl by být tvrdší.
Vajíčka rozklepneme do misky.
Cibuli nakrájíme, na oleji uděláme mírně do zlatova a sebereme z pánve.
Na pánev nasypeme chlebové hranolky (možno i s nakrájenými párečky), necháme mírně ztopinkovatět.
Na chleba (nebo směs)na pánvi nalijeme vajíčka a postupně převracíme a mícháme. Přidáme dle libosti pepř, sůl, kmín. Až vajíčko nebude tekuté, je pokrm hotov. Dáme na talíř a přiložíme mírně zlatavou cibuli.