| Domácí účto | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | FormOffice | Email šablony | Recepty doma | EET Účtenky | DWN.cz | Rybář | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Omalovánky | Pletení | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Smažené pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Utopenci z vloček

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 8
Autor:
Zobrazeno/týden: 2711x / 4x
Přidáno/změněno: 6.11.2018
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Zavařování a konzervace
- Zelenina - Obiloviny - Ovesné vločky
- Bezmasé pokrmy - Vegetariánká kuchyně

Inredience:

3 l. vody
0,5 l. octa
9 lžic cukru
4 lžíce soli
20 kuliček nového koření
35 kuliček pepře



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

0,5 kg. ovesných vloček zalejeme 1,5 l. vlažné vody. Necháme asi 2hod. namočené. Pak na mírném ohni ohříváme { nevaříme}, stále mícháme, až směs zhoustne. Necháme vychladit. Potom do směsi přidáme 3 lžíce krupice, 1 lžíci vegety, osmaženou cibuli, česnek, sůl, pepř, 6 rozšlehaných vajec a zahustíme struhankou. Vytvarujeme karbenatky, obalíme ve struhance a smažíme.
Vše uvaříme a necháme vychladit.
Karbenátky naložíme do sklenic, proložíme pokrájenou cibuli na kolečka a zalejeme nálevem na utopence. Necháme přes noc v ledničce.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Utopenci z vloček:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Smažené pokrmy
Vepřové řízky s rumovým ananasem 18.10.
Játra v kečupové omáčce 18.10.
Zelný bramborák 18.10.
Bulharské Miči 18.10.
Dobré palačinky 18.10.
Filé po čínsku 18.10.
Pstruh na domácí způsob 10.11.
Kyjevský kotlet 10.11.
Kuřecí kung - pao 10.11.
Krůtí delikatesa 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0693s norob)