maso 500 g
špagety 300 g
kečup jemný 300 ml
kečup ostrý 150 ml
cibule 300 g
sádlo 200 g
rajský protlak 1 ks
sůl
kari 1 lžička
pepř mletý 1 -
sójová omáčka 2 lžíce
worcester omáčka 1 lžička
vegeta 1 -
sýr cihla 180 g
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Maso nakrájíme maximálně na 1x1 cm kousíčky. Na sádlo dáme
zpěnit na drobno nakrájenou cibulku,pak přidáme maso (může být
i sojová rýže namočená předem minimálně 6 hod.v maggi bujónu)
Pak přidáme všechno koření vegetu a sůl a za občasného míchání dusíme (pokut možno ve vlastní šťávě) do měkka,(kdyby se maso
přichytávalo podléváme jen malinko aby směs byla stále hustá)
pak přidáme rajský protlak a dusíme asi 10 minut. Potom přidáme
kečupy,zamícháme a jemně povaříme asi 5 minut. Během
přípravy masa uvaříme špagety dle návodu na obalu.
Servírujeme špagety na ně dáme směs toto pak posypeme
nastrouhaným sýrem. Dobrou chuť.