| Email šablony | Pletení | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Hromadné emaily | EET Účtenky | DWN.cz | Omalovánky | Formuláře na PC | FormOffice | Zbrojní průkaz | Rybář | Domácí účto | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky > Zahuštěné Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Soljanka od Nadi

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1016x / 4x
Přidáno/změněno: 8.3.2017
Kategorie: - Polévky - Zahuštěné

Inredience:

2 cibule
100gr anglické slaniny
2 stroužky česneku
1 lžíce oleje
400gr vepřového bůčku
400 gr krájených rajčat
300gr kysaného zelí
4 lžíce vývaru
sůl, pepř
sladkou papriku
2 nakládané okurky
2 lžíce kečupu
dvě lžičky kopru



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

cibuli nakrájíme stejně jako slaninu a česnek.
Olej rozehřejeme.Maso spolu s přichystanými surovinami po částech za stálého míchání orestujeme. Pak vše dáme společně do hrnce. Přidáme kousky rajčat,papriku, kysané zelí a asi 250 ml vody a necháme povařit. Přidáme čistý vývar a vše na mírném ohni 60 minut povaříme.
Okurku nakrájíme na malé kousky,přidáme do hrnce a vše ochutíme solí,pepřem,kečupem a koprem. Soljanku pak nalijeme do hlubokých talířů a do každého přidáme na zjemnění po 1 lžičce kysané smetany.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Soljanka od Nadi:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zahuštěné
Kudlovská zelňačka 18.10.
Fazolová polévka na kyselo II. 18.10.
Vánoční slovenská zelňačka 10.11.
Zelňačka obědová 10.11.
Špenátová polévka II. 14.08.
Aldova bramboračka 14.08.
Čočková novoroční polévka 14.08.
Bramborová polévka s bryndzou 13.12.
Jednoduchý rychlý boršč 13.12.
Myslivecká latina - polévka 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.057s norob)