Sójové maso namočíme do slepičího bujónu podle návodu.Vymačkáme vodu a pokrájíme na šírší nudle, opečeme dozlatova na oleji.Spěníme cibuli a přidáme žampiony a opečené sójové nudle,zalejeme smetanou v které jsme rozkvedlali Maggi žampionovou polévku, přidáme dvě lžíce hladké mouky
/rozpuštěné v šálce studené vody/ a povaříme asi 10 minut, přidáme súl a pepř podle chuti.Podáváme s rýží
anebo těstovinou /kolínka atď./
SUPER RECEPT
Já dávám přednost čerstvým houbám-tchán ted nosí každý den plný košík lesních hub i víc,žampiony jsou podle mne pouze nouzovka!Tento recept je výborný i s tyčinkami surimi.Kdysi jsem měla maso moc ráda,ale co jsem ochutnala sojové,veškerého masa-mimo ryb-jsem se zřekla-vyjde levnějš,než klasické maso a má i více vlákniny.
Napsal: Doubravová Denisa dne 9.8.2010 13:18:39
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Sójové maso na žampionech: