| Formuláře na PC | Domácí účto | Hromadné emaily | Pletení | Recepty doma | FormOffice | EET Účtenky | Email šablony | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Počítej Kalorie | Omalovánky | Rybář |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Drůbež > Krůta Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Slavnostní krůtí pečeně

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:45
Počet porcí: 8
Autor:
Zobrazeno/týden: 1675x / 17x
Přidáno/změněno: 9.12.2013
Kategorie: - Maso - Drůbež - Krůta
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Houby - Žampiony

Inredience:

2000 g krutích prsou
240 g zelených oliv bez pecky
4 stroužky česneku
2 jarni cibulky
1 vejce
2 červené cibule
250 g žampionů
1 cuketa
4 rajčata
2 mrkve
1000 g brambor
snítka rozmarýnu
sůl, pepř,
4 lžíce olivoveho oleje



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

1.Jarní cibulku, česnek a olivy nakrájíme, rozmarýn nasekáme a dáme do misky.Přidáme vejce,osolime, opepříme a přomícháme.
2. Do prsou uděláme ostým nožem shora 4 zářezy, které by měly sahat asi do poloviny.Pozor abychom maso neprořízli.Osolíme.
3. Zářezy vyplníme olivou nádivkou a maso svážeme provázkem.Zbýlou nádivku naplníme do rozpůlených, vydlabaných rajčat.
4.Maso obložíme plněnými rajčaty, cuketou, mrkví, cibuli, žampiony am brambory. Přelijeme olejem. Pečeme při 200 stupnich asi 45 minut.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Slavnostní krůtí pečeně:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Krůta
Krůtí delikatesa 10.11.
Špagety s kečupem - vlastní boloňská úprava 13.12.
Krůtí řízečky se zeleninou a zakysanou smetanou 25.07.
Krůtí guláš s klobásou 25.07.
Krůtí prsa na šlehačce 18.07.
Krůtí překvapení s broskví 07.12.
Krůta s pomeranči 23.01.
Krůtí maso se žampiony 23.06.
Vánoční krůta podle Jamieho Olivera 09.06.
Krůtí rolky Gyros 06.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0509s norob)