|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Rybí salát z cejnů
|
|
|
| |
Postup přípravy:Ryby očistíme a zbavíme pátěře a ploutviček , naporcujeme na filety.Do hrnce dáme 2L vody přidáme 1 deko ,3 pol.lžíce cukru-krystalický , půl litru octa a povaříme 5 minut.Do kamenného hrnce dáme filety z ryb a zalejeme studeným lákem a necháme aspoň 3 dny uležet v chladu.Pak ryby vyjmeme z hrnce a očistíme od velkých kostí a kůže po té nakrájíme na kostky.Do mísy dáme nakrájené ryby,na drobno nakrájenou cibul,scezený hrášek od láku a kunjovanku , kterou scedíme a lák si ponecháme zvlášť na pozdější dolití do salátu dle potřeby-po nejvíce není potřeba.Pak vše z lechka promícháme a necháme 1 den ještě uležet v lednici.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Rybí salát z cejnů, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/rybi-salat-z-cejnu">Recept: Rybí salát z cejnů</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Rybí salát z cejnů:
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Sladkovodní
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|