|
Recept na Rybí filé po italsku
|
|
|
| |
Postup přípravy:Na pekáč naklademe tenké plátky másla, navrstvime filé, bohatě plátky česneku, osolíme, opepříme, lehce zakápneme citronem a posypeme několika hrstmi nasekané petrželky a navrch poklademe tenkými plátky másla. Tyto vrstvy opakujeme až do vyčerpání surovin. Pečeme v předehřáté horkovzdušné troubě na cca 180°C. Pravidelně kontrolujeme, aby se nám petrželka nezačala připékat, můžeme podlít malou sklenkou bíleho vína a klidně i trochou vody až je filé upečené.
Podáváme s vařeným braborem a poléváme vypečenou šťávou.
Poznámka: Takto lze připravovat celé vykuchané ryby, plníme jím břicha stejně jako klademe směs na filé.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Rybí filé po italsku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/rybi-file-po-italsku">Recept: Rybí filé po italsku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Rybí filé po italsku:
|