|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Pstruh po mlynářsku od Petra
|
|
|
| |
Postup přípravy:Pstruhy nejlépe čerstvě zabité a vykuchané (pozor! hlavy ryb musí zůstat) opláchneme pod tekoucí vodou a lehce osušíme utěrkou nebo papírovým ubrouskem.
Ryby vydatně osolíme z obou stran i uvnitř a necháme několik minut odpočinout.
Do hladké mouky přidáme trochu mleté sladké papriky (labužníci mohou vyzkoušet i papriku pálivou)a ryby v mouce obalíme z obou stran.
Pstruhy smažíme z obou stran prudce na rozpáleném oleji na pánvičce nebo v troubě na větším pekáčku (podle velikosti ryb).
Podáváme na předehřátém talířku nejlépe s vařenými novými bramborami. Na talířku pstruhy ozdobíme plátky citrónu a petrželovou natí.
Dobrou chuť.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Pstruh po mlynářsku od Petra, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/pstruh-po-mlynarsku-od-petra">Recept: Pstruh po mlynářsku od Petra</a>
|
| |
| | |
Uživatelská diskuse k receptu Pstruh po mlynářsku od Petra:
|
(1 příspěvků) 1 |
příspěvek
Velmi chutný pokrm,zvlášť pro gurmány
Napsal: zbyněk dne 14.9.2010 07:28:50
|
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pstruh po mlynářsku od Petra:
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Sladkovodní
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|