dva tuňáky v konzervě (ve vlastní šťávě či oleji a lepší je kouskovaný než drcený)
střední cibule (kdo má rád může i víc)
majonéza (střední helmanska)
1 zarovnaná lžička soli
půl lžičky kari (může být i víc)
půl lžičky pepře
2 lžíce oleje
2 vejce na tvrdo a 1 balík těstovin (vrtule či špagety).
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Ve slané vodě uvaříme těstoviny a pěkně propláchneme vodou aby byly vlažné až studené.
V míse si připravíme směs z tuňáka, oleje, koření drobně krájené cibule a vajíček, majonézy a vše důkladně rozmícháme. Přidáme těstoviny a důkladně promísíme. Podáváme ihned nebo odležené v lednici (alespoň dvě hodiny - směs na těstovinách zatuhne) samotné či s bílím pečivem.