1 sendvič
1/2 tuby sardelovej pasty
100 g masla
60 g sardiniek
100 g papriky
kapie v oleji
1 vajce na tvrdo
2 kyslé uhorky
20 g cibule
Na perkelt :
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Z oleja, cibule, mäsa, papriky a soli pripravíme zvyčajným spôsobom perkelt. Zo sendviča odkrojíme obidva konce a sriedku lyžicou vydlabeme. Mäso z perkeltu pokrájame na rezance. Vajcia, uhorky, kapiu, cibuľu a sardinky pokrájame na malé kúsky. Do vymiešaného masla pridáme sardelovú pastu a pokrájané prísady. Pridáme asi 70 g sriedky zo sendviča. Touto plnkou naplníme vnútro sendviča. Chlebík dobre zabalíme do alobalu a uložíme na 24 hodín do chladničky. Iba potom krájame.