|
Recept na Polévka ze skopového
|
|
|
| |
Postup přípravy:Utřeme česnek se solí na volnou kaši a tou řádně potřeme skopové stehno a necháme odležet v chladu 2 - 3 dny.
Maso opláchneme před vařením od česneku se solí a dáme vařit s 4 - 5 stroužky česneku, celým pepřem, bobkovým listem, 2-3 středně velkými brambory nakrájemými na kostičky. Před dovařením masa přidáme zeleninu (mrkev a petržel)a vaříme, než zelenina změkne.
Knedlíčky:
1 velký brambor nastrouháme na kaši. Přidáme 2 stroužky utřeného česneku, mletý pepř, 1 vejce a hrubou mouku. Mouku přidáváme tak, abychom vytvořili těsto, z kterého je možné v ruce uválet knedlíčky. Ty pak zavaříme do polévky.
Maso z polévky je možné sníst s polévkou.
Maso je chutné jíst s bramborovou kaši a krémovou křenovou, nebo cibulkovou omáčkou jako hlavní jídlo.
Tip: Nejlepší je, když po vychutnání si polévky dáme maso na talíř, podle chuti posolíme a jíme s čerstvým chlebem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Polévka ze skopového, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/polevka-ze-skopoveho">Recept: Polévka ze skopového</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Polévka ze skopového:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|