|
Recept na Polévka z bílých hřibů
|
|
|
| |
Postup přípravy:Mléko se osolí , osladí , přidají se podélně nakrájené hřiby , plátky silné asi 3-4 mm , a vše se nechá ohřát k varu .
Vaříme asi 2 minuty , přidáme jemné nudle a vaříme dál do změknutí nudlí celkem by to mělo být asi 5- 7 minut , ne déle , aby se hřiby nerozvařily.
Do polévky se velmi opatrně nadávkuje ocet - po kapkách , až polévka získá krémovitou strukturu - při dávkování octa se polévka nesmí vařit.
Na talíři si může každý dle své potřeby opatrně polévku dochutit octem , po kapkách a za stálého míchání , při předávkování a za varu se polévka srazí, proto při okyselení se musí bedlivě sledovat konzistance a ochutnávat. Jiné koření se do polévky nedává a tím vynikne chuť hřibů .
Do polévky se používají výhradně hřiby , které nemodrají.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Polévka z bílých hřibů, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/polevka-z-bilych-hribu">Recept: Polévka z bílých hřibů</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Polévka z bílých hřibů:
|