200g polohrubé mouky
200g cukru
3 vejce
půl prášku do pečiva
500g jahod
tuk na formu
vanilkový cukr.
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Žloutky našleháme se lžící vlažné vody, přidáme cukr a po částech vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto dáme do tukem vymazané koláčové formy. Na povrch rozložíme přepůlené jahody a pečeme ve středně vyhřáté troubě. Po upečení posypeme vanilkovým cukrem
dobrota
Trocha nedietní zmrzliny k tomu a můžete být maximálně spokojeni:-) Nestle má soutěž o dovolenou ve velkých evropských městech. Stačí si koupit zmrzlinu a poslat sms: více zde: zmrzliny-nestle.cz
Napsal: valerie dne 10.8.2010 14:21:39
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Piškotový jahodový koláč: