1 kg srnčí plec
1 kg bůček
1 kg kotlet bez kosti
30 dkg uzeného špeku
1 kg cibule
15 dkg sádla
1 sklenice grilovaných rajčat Bonelli
sůl
půl sáčku koření na divočinu
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Každý druh masa a špek nakrájíme na čtyři kusy.
Oloupanou cibuli na osminky.Vyložíme pekáč,vložíme všechno maso,osolíme,zasypeme kořením,navrch přidáme sádlo,podlijeme trochou vody a přikrytý pekáč dáme do vyhřáté trouby.Po hodině zlehka promícháme.Přidáme grilovaná rajčata.Odkryté dáme na cca 30 zapéct do zlatova.Před dokončením možno přidat trochu červeného vína.
Podáváme s kusem chleba + chlazené pivo.