| Rybář | Počítej Kalorie | Email šablony | Snadné hubnutí | Omalovánky | EET Účtenky | Pletení | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Recepty doma | Hromadné emaily | Domácí účto | FormOffice | Formuláře ZDARMA | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Sladké pokrmy > Dezerty, pudingy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Panna cotta - Smetanový krém

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:20
Počet porcí: 5
Autor:
Zobrazeno/týden: 855x / 7x
Přidáno/změněno: 8.8.2017
Kategorie: - Sladké pokrmy - Dezerty, pudingy
- Mléko

Inredience:

500 g smetany
1 vanilkový lusk (vanilleschote)
50 g cukru
2 listy, archy bílé želatiny
karamelový sirup na ozdobení



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

želatinu namočíme ve studené vodě. 500 g smetany dáme do hrnce. 1 vanilkový lusk po délce roztrhneme, jádra vybereme a spolu s celým luskem a 50 g cukru dáme do smetany. Pomalu zahříváme asi 15 minut je možné lehce vařit.
(3-4 hod. nechat odstát)

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Panna cotta - Smetanový krém:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Dezerty, pudingy
Tiramisu z Mascarpone 18.10.
Ovocný srnčí hřbet 24.10.
Čokoládový mouse 14.08.
Pudinkový dort 26.10.
Jahodová mňamka od Martinky 25.07.
Pudingová pohanková kaše 25.07.
Čokoládovo-hruškové TRIFLE 25.07.
Horké hrušky 08.07.
Nepečené jahodové řezy 08.07.
Tvarohový fitnes dezert 08.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0538s norob)