|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Oříškový věnec
|
|
|
| |
Postup přípravy:Vajcia, práš. cukor, vanilínový cukor a rum ušľaháme šľahačom na penu. Za stáleho šľahania zapracujeme olej. Múku zmiešame s kypriacym práškom a orieškami a krátko šľahačom zapracujeme do našľahanej hmoty.
Hladké cesto rovnomerne nalejeme do vymazanej a vysypanej formy na veniec a vložíme do predhriatej rúry.
elek.rúra 180
plynová rúra stupeň 2-3
teplovzdušná rúra 160
čas pečenia 30-40 min.
Upečený veniec necháme vo forme asi 10 min chladnúť a potom ho vyklopíme na podnos. Necháme ho úplne vychladnúť, pozdĺžne prekrojíme a pokvapkáme likérom. Náplň pripravíme podľa návodu na obale a rozotrieme na spodný diel venca. Zľahka zakryjeme 2. dielom a veniec potrieme marmeládou, posypeme čokoládou a ozdobíme orieškami. Podľa chuti pocukrujeme a pred podávaním uložíme do chladu.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Oříškový věnec, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/oriskovy-venec">Recept: Oříškový věnec</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Oříškový věnec:
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Moučníky
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|