|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
HomePack3000 - programy na doma Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. více informací >> |
|
Recept na Neuchatelské sýrové fondue
|
|
|
| |
Inredience:1 stroužek česneku,
400 g sýra typu gruyér (event. moravský bochník, madeland nebo eidam),
200 g ementálu,
300 g bílého vína,
1 lžičku citronové šťávy,
2 lžičky solamylu,
100 ml třešňovice,
černý pepř,
trochu mletého muškátového oříšku,
800 g bílého chleba |
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept) | Postup přípravy:Oloupeme stroužek česneku a vytřeme jím kotlík.
Oba druhy sýrů nastrouháme nebo nakrouháme. S vínem a citronovou šťávou necháme v kotlíku za stálého míchání rozpustit.
Ve studené vodě rozmícháme solamyl a utřeme jej s třešňovicí a vše vmícháme do sýrové omáčky. Ochutime nastrouhaným muškátovým oříškem, opepříme.
Sýrovou hmotu za stálého míchání ještě jednou krátce povaříme, až je hladká a krémová, poté ji přendáme na vařič.
Chléb pokrájíme na kousky a podáváme odděleně. Fondue se musí i během jídla mírně vařit. Stále mícháme, aby hmota zůstala vláčná.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Neuchatelské sýrové fondue, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/neuchatelske-syrove-fondue">Recept: Neuchatelské sýrové fondue</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Neuchatelské sýrové fondue:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Sýry
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|