|
Recept na Nadívaná treska
|
|
|
| |
Postup přípravy:Tresku v kuchyňské úpravě (asi 1 kg) pokapeme citrónovou šťávou a necháme asi 30 minut uležet, potom tresku lehce osušíme a solí a pepřem posypeme uvnitř i venku.
Příprava nádivky:
jarní cibulku nebo pórek očistíme a zbavíme tmavě zelené natě, ostatní části omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka, rozpustíme máslo a podusíme na něm cibulku nebo pór do měkka, potom přidáme petrželovou nať a směs potom společně podusíme a ochutíme solí a worchestrovou omáčkou, do pekáče vložíme kus alobalu a na něj položíme tresku hřbetem dolů, břicho tresky naplníme petrželovou nádivkou a trochou směsi potřeme i povrch tresky, potom ještě tresku trochu posolíme a opepříme, alobal přehneme a tresku do něj dobře uzavřeme, nakonec pekáč vložíme do předehřáté trouby. Vhodná příloha: brambory s máslem nebo zelený listový salát.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Nadívaná treska, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/nadivana-treska">Recept: Nadívaná treska</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Nadívaná treska:
|