|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Mník po pekařsku
|
|
|
| |
Postup přípravy:Mníka nakrájíme na porce a marinujeme v oleji, do kterého jsme přidali jemně nasekanou cibuli, petrželku a citrónovou šťávu. Necháme odležet v chladu nejméně jeden den. Potom osolíme, opepříme a pečeme na oleji s pepřem a bobkovým listem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Mník po pekařsku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/mnik-po-pekarsku">Recept: Mník po pekařsku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Mník po pekařsku:
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Ryby
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|