1 kg vepřové maso
1x zeleninové lečo 330g (láhev)
2 struky česneku
1 cibuli
drtený kmín
mleté černé koření
sůl
kečup
olej na dušení mletého masa
Příloha: těstoviny (makarony,spagety anebo jiné testoviny)
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Do pánvice nalejeme jedlý olej cca 0.75 cl
Olej v panvici necháme rozehřát, vsypeme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou podusíme do zlatova a pak
vložíme do pánve mleté maso které posolíme a podusíme ho cca 20 minut až nám maso zbledne pak přidáme roztlačený česnek, štipku kmínu a štipku mletého koření a promícháme porádně aby se nám chuť česneku a koření rovnoměrne rozmíchala v mletém mase a ješte to necháme dusit asi 5 minut pak přidame lečo podusíme to cca 5 minut, přidáme kečup cca 1dcl a varíme cca 10 minut.
Příloha: testoviny dle výběru(makarony,spagety a jiné)
Čas vaření testovin podle návodu z jeho obalu, které sme předtím koupili.
Po vaření a naložení těstovin na talíře těstoviny polejeme masem z pánve a můžeme si to vychutnávat.
Přeju vám dobrou chut!