|
Recept na Maďarský perkelt s noky
|
|
|
| |
Postup přípravy:Na oleji osmahnu cibulku,přidám osolené maso,obalené v mouce smíchané s paprikou.Osmahnu maso z obou stran.Maso může být jekékoli.Kuře,králík atd.Po osmahnutí podliju troškou vody,tak aby bylo maso aspoň z 3/4 ponořené ve vodě.Pak přendám do papiňáku a dusím asi 30 minut.Pokud se nepřendává,tak se dusí asi hodinu.Po uvaření maso vyjmu,oberu,sos přecedím a vrátím do něj obrané maso.Trochu opepřím.Podávám s nokama:
Z 1 sklenice vody,1 vejce,špetky soli a asi 3/4 kg pol.mouky vytvořím mícháním(míchá to za mě robot)táhlé těsto,které protlačuji sítem na halušky do vařící vody a vařím asi 8 minut.Já noky dělám tak,že si do robotu naleju vodu,osolím,rozklepnu do toho vejce a pak za stálého míchání přidávám pol.mouku.Je to moc dobrý.baj
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Maďarský perkelt s noky, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/madarsky-perkelt-s-noky">Recept: Maďarský perkelt s noky</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Maďarský perkelt s noky:
|