| Zbrojní průkaz | Omalovánky | Domácí účto | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Email šablony | Pletení | EET Účtenky | FormOffice | Recepty doma | Rybář | DWN.cz | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Ryby > Sladkovodní > Lín Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Lín v marinádě

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:50
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 4967x / 3x
Přidáno/změněno: 8.3.2016
Kategorie: - Maso - Ryby - Sladkovodní - Lín
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Rošt - gril
- Zelenina - Brambory
- Marinády - Ostatní

Inredience:

4 středně velké líny
600g malých brambor
1 jarní naťovou cibulku
mletý pepř
sůl
MARINÁDA:
500 ml vody
200 ml octa
šťáva z citronu
1 stroužek česneku
1 cibulka
100ml olivového oleje
3 bobkové listy
5 kuliček nového koření



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Líny omyjte a ochuťte solí a čerstvě mletým pepřem.
Marinádu připravte z vody,octa,oleje,štávy z citronu,prolisovaného česneku,na jemno nakrájené cibulky,bobkového listu,nového koření a špetky soli.Důkladně promíchejte a pak do ní vložte ryby,které nechte marinovat v chladu aspoň 24 hodin.
Líny pečte na grilu na olejem potřeném roštu asi 6 minut z každé strany.
Brambory omyjte a ve slupce uvařte v osolené vodě do poloměka.Poté je sceď-tepřekrojte na poloviny a promíchejte s cibulkou nakrájenou na kolečka.Spolu s grilovanými líny je dejte na plech vyloženým pečícím papírem a v troubě předehřáté na 180 C dopečte cca 12-15 minut.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Lín v marinádě:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Lín
Lín v marinádě 08.03.
Lín s křenem 20.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (1.4386s norob)