| Recepty doma | Pletení | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Omalovánky | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Rybář | Email šablony | Snadné hubnutí | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky > Zahuštěné > Zeleninové Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Květáková polévka s haluškami

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1032x / 3x
Přidáno/změněno: 28.1.2015
Kategorie: - Polévky - Zahuštěné - Zeleninové

Inredience:

karfiol
mlieko
maslo
vegeta
soľ
krupica
vajíčko
voda



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Karfiol rozoberieme na ružičky, vložíme do vody, uvaríme do mäkka, Po uvarení vyberieme z vody, ale vodu nevylievame! Pár ružičiek karfiolu pokrájame na malé kúsky a vložíme späť do vývaru. Pridáme soľ a vegetu, prilejeme mlieko ( pomer vody-vývaru a mlieka cca 1:1), pridáme maslo cca 1/8 a necháme zovrieť. Medzitým si z krupice, trošku masla, soli, vajíčka a vody pripravíme cesto na halušky. Až nám polievka začne vrieť, začneme do polievky hádzať halušky a uvaríme ich. Necháme zovrieť a polievka je hotová.
Je skvelá.

Zvyšné ružičky karfiolu môžete použiť na prípravu hlavného jedla.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Květáková polévka s haluškami:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zeleninové
Fazolová polévka na kyselo II. 18.10.
Špenátová polévka II. 14.08.
Jednoduchý rychlý boršč 13.12.
Pikantní rajčatová polévka 25.07.
Květáková polévka s mrkví 18.07.
Krémová cibulačka 25.07.
Fazolová polévka s noky 23.06.
Fazolová polévka s párkem 23.06.
Cibulová polévka se sýrem od Jany 09.06.
Stařenčina jarní polévka 09.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0739s norob)