 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software více informací >> |
|
Recept na Kuřecí teriyaki
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Kuřecí prsa nakrájet na větší plátky (40-60gr/kus), 2-3 plátky tvoří 1 porci, nesolit, nemarinovat!
Na rozpálenou opékací desku nalít olej, kuřecí plátky opéci do zlatova (nebo opéci ve fritéze)
Do pánve nalít přesné množství omáčky terijaki (8gramů/porci)
Vložit opečené plátky masa, promíchat a opékat do zlatova. Maso musí být po dokončení křupavé a zlaté.
Po vyjmutí masa vložit do omáčky nakrájené zelí a krátce podusit
Příprava rýže:
Japonskou rýži propláchnout vodou a dokonale promnout rukama.
vařit v mírně osolené vodě v množství 2,5 dílu vody na 1 díl rýže cca 18 minut do úplného vsáknutí vody.
Podávat na talíři rýží a ozdobou ihned po dokončení
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kuřecí teriyaki, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kureci-teriyaki">Recept: Kuřecí teriyaki</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kuřecí teriyaki:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Kuře
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|