1. Cibule oloupejte a nakrájejte na kostičky.Paprikové lusky rozkrojte na čtvrtky, odstrante jádra a nařežte na nudličky
2. Lžíci nakrájené cibule poduste na 1 lžíci másla do zlatova, přidejte rýži a orestujte. Zalijte 3/4 l horkého vývaru a přikryté 20 minut duste. Šunku nakrájejte na kostičky a přidejte rýži.
3. Zbývající cibuli poduste na 2 lžicích másla. Vmíchejte mouku a kari, zalijte vývarem a omáčku vařte do zhoustnutí. Přidejte papriku a smetanu, vařte 2 minuty.
4. Rozpusťte 1 lžíci másla při střední teplotě a opečte na něm kuřecí prsíčka 5 minut po každé straně, osolte a opepřete. Zalijte omáčkou a nechte krátce odležet.